JOULUNEULEET YRITYKSILLE

Mikäli tarvitset jouluneuleita yrityksesi käyttöön, autamme mielellämme.

Räätälöityjä kuoseja

Me tarjoamme myös jouluneuleita yrityksille, urheilujoukkueille ja muille yhteisöille - yksilöllisillä kuoseilla. Suunnittelijamme sommittelevat jouluneuleen teille haluamillanne väreillä ja logollanne. Samalla järjestyvät tietysti myös LED-valot, kellot sekä muut neuleisiin kiinnitettävät joulukoristeet, jotka tekevät neuleestanne erityisen.

Omilla kuoseille tehtävän tilauksen kappalemäärän tulee olla vähintään 100 jouluneuletta. Täydellinen lahja työntekijöille, pikkujouluihin, työasuksi - tai myytäväksi kannatustuotteeksi!

Vieraile yrityssivuillamme osoitteessa Jollybrand.com saadaksesi lisätietoa sekä tutustuaksesi hintoihin ja katalogiin.

Olemme toteuttaneet ja toimittaneet yksilöllisiä jouluneuleita mm. Burger King. 

Määräalennus

Mikäli olet kiinnostunut verkkokauppamme valikoiman jouluneuleista, on suuremmista määristä koostuvien tilauksien kohdalla mahdollista saada sopivasti määräalennusta. Ota yhteyttä meihin, ja kerro toiveistasi - kuinka monta, mitä mallia ja mitä kokoja - niin lähetämme mihinkään sitomattoman tarjouksen.

Haluatko neuleidemme jälleenmyyjäksi?

Olemme aina kiinnostuneita yhteistyökumppaneista. Jouluneuleet ovat helposti myytävä tuote, ja olemme ainoa pohjoismaisiin joulutraditioihin designinsa perustava jouluneuleiden tuottaja. Vieraile yrityssivuillamme osoitteessa Jollybrand.com saadaksesi lisätietoa ja tarkastellaksesi katalogia.